Retur

30 DAGES FULD RETURRET
FRI RETUR VED MEDSENDT RETURLABEL


Fortrydelsesret

Du har 30 dages fuld returret ved køb på www.rhcph.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Benytte gerne standard retursedlen, som du finder medsendt i ordren samt vedhæftet din faktura email.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
Ved udsalg gælder de almindelige betingelser for bytte/retur ved online køb. For butikkernes bytteregler henvises hertil.

FORTRYDELSES AF EN DEL AF KØBET
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Ønsker du at returnere en vare, skal vi have den i hænde senest 30 dage efter, at du har modtaget den.
Benytter du det vedlagte returlabel til forsendelsen, er det gratis at returnere varen i Danmark. Husk altid at få en kvittering med tracking information for indlevering af din returpakke.
Det er også muligt at returnere varen i en af butikkerne i København. Her vil de efterfølgende tilbageføre beløbet til kontoen, som ordren er betalt fra.

Sørg for at pakke varen forsvarligt ved returnering, da det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten retur.
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Cykler, stole, pic-nic sæt og lignende signifikant større varer.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 1000,-.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.
Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler (fx. æsken til sko eller læderbælter), kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 
Mærker og/eller hangtags skal fortsat være fæstnet som originalt på varen.

Varen sendes til:
RHCPH
Esromgade 15, opg. 1, 4. sal, rum 1401
2200 København N

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Bemærk: Ved betaling med andre kort end Dankort som fx MasterCard, Visa Electron og lign., så tager det op til en uge før beløbet er tilbage på kontoen og visse tilfælde op til 30 dage. Vi refunderer på dagen, vi modtager ordren retur, men beløbet kan være reserveret i din bank eller hos Nets i den mellemliggende tid.


Handelsbetingelser

Find yderligere information på siden med Handelsbetingelser.
Har du spørgsmål til os, så kontakt os via email: [email protected] eller telefon (+45) 3536 5360, man-fredag: 9-15:00.e-mærket for RHCPH  The Ecommerce Europe Trustmark for RHCPH

www.rhcph.dk er godkendt af e-handelsfonden - se certificat. Når du handler her, har du derfor altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline.
e-mærket er et kvalitetsstempel, der viser forbrugeren, at en netbutik overholder alle lovgivningskrav samt en række krav om etisk adfærd på nettet - læs mere om e-mærket.