Persondatapolitik

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.


Dataansvarlig

rhcph.dk er ejet af det danske firma R&H A/S, der er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

R&H A/S
Vermundsgade 40A, 4. sal
2100 København Ø
CVR nr.: 28 67 99 98

Telefon: +45 3536 5360
E-mailadresse: info@rhcph.dk

Indsamling af data

Vi indsamler de oplysninger, du udfylder ved afgivelse af en ordre: Navn, adresse, email og telefonnummer for at kunne levere de(n) ønskede vare. Du bestemmer selv, om du vil tilmelde dig vores nyhedsbrev enten i forbindelse med en ordre eller via websitet generelt. Din IP adresse og information om, hvordan du bruger siden gemmes for at kunne optimere oplevelsen. Vi anvender cookies på siden. På nuværende tidspunkt kan vi ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vægter at kunne give den service, der kræves ved fx. reklamationssager og derfor opbevarer data i minimum 3 år. Dette gælder naturligvis fra den seneste kontakt som en ordre eller kommunikation, vi har med dig.

Anvendelse af data

Den indsamlede information bruges til det formål, du har givet samtykke til som fx. håndtering af din ordre via rhcph.dk. Derudover bruger vi informationen anonymt til statistik og optimering af websitet generelt.

Cookies

rhcph.dk anvender cookies til det formål at skabe øget brugervenlighed og forbedre din købsoplevelse. Det kan eksempelvis være at huske ting i indkøbskurv. Du kan vælge hvilke cookies du vil acceptere. Du kan altid slette cookies i din browser. Vi bruger desuden cookies til at analysere trafikken på sitet og målrette markedsføring. Alt sammen for at kunne levere mere relevant indhold og annoncer til dig.

Eksempler på cookies der bruges på sitet
Google Analytics
Facebook pixel
Google Adwords
Klaviyo

Ønsker du at slette dine cookies kan dette gøres i din browser i indstillingerne.

Ved ansøgning af job

Vi indsamler kun de oplysninger om dig, som du selv indsender via dit personlige CV og ansøgningen.
Vi opbevarer din ansøgning minimum indtil den pågældende stilling er ledig og ellers efter aftale om dette i forhold til en evt. potentiel senere stilling. Ansøger du uopfordret, så vil vi gemme den i en længere periode afhængigt at jobbets karakter. Du kan altid anmode om, at få slettet din ansøgning hos os.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Persondatapolitik opdateret af R&H A/S d. 16.03.2021.


Handelsbetingelser

Find yderligere information på siden med Handelsbetingelser.
Har du spørgsmål til os, så kontakt os via email: info@rhcph.dk eller telefon (+45) 3536 5360, man-fredag: 9-15:00.



e-mærket for RHCPH  The Ecommerce Europe Trustmark for RHCPH

www.rhcph.dk er godkendt af e-handelsfonden - se certificat. Når du handler her, har du derfor altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline.
e-mærket er et kvalitetsstempel, der viser forbrugeren, at en netbutik overholder alle lovgivningskrav samt en række krav om etisk adfærd på nettet - læs mere om e-mærket.