Købsvilkår

Alle vores priser i webshoppen er angivet i danske kroner og er alle inklusiv moms. Priserne i webshoppen og i de fysiske butikker er identiske.
Hvis en pris ikke er opdateret og rettet til på www.rhcph.dk på grund af interne fejl, skal den korrekte pris dog stadig følges. I tilfælde af en sådan fejl har du mulighed for at annullere ordren uden omkostninger for dig.
Vi forpligter os til, at pris matcher internt mellem vores webshop og de fysiske butikker, Carhartt WIP Stores Copenhagen.

Eventuelle forsendelsesomkostninger vil tillægges online, men der vil ikke pålægges yderligere gebyrer.

Vores produktinformation

Der tages forbehold for, at der kan forekomme fejl og mangler ved priser og beskrivelser, samt for udsolgte varer.

Vores sortiment

Vores webshop kan tilbyde sortimenter, der ikke findes i vores butikker. Ligeså kan vores butikkerne have produkter, der ikke er mulige at købe via hjemmesiden.

Der tages forbehold for evt. udsolgte varer og fejl i tekster og priser på webshoppen.


Handelsbetingelser

Find yderligere information på siden med Handelsbetingelser.
Har du spørgsmål til os, så kontakt os via email: [email protected] eller telefon (+45) 3536 5360, man-fredag: 9-15:00.e-mærket for RHCPH  The Ecommerce Europe Trustmark for RHCPH

www.rhcph.dk er godkendt af e-handelsfonden - se certificat. Når du handler her, har du derfor altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline.
e-mærket er et kvalitetsstempel, der viser forbrugeren, at en netbutik overholder alle lovgivningskrav samt en række krav om etisk adfærd på nettet - læs mere om e-mærket.